VVS-tjänster för Villaägare

Vår expertis inom VVS gör att ditt villaprojekt tas om hand med största omsorg vare sig det handlar om en nödvändig reparation eller en komplett badrumsrenovering. Med fokus på hållbara och energieffektiva lösningar kan du se fram emot lägre driftskostnader och en ökad värdetillväxt på ditt hem. 

Villa

Badrum

Badrumsrenoveringar kan se ut på många sätt och vi har sett det mesta. Vi utför enklare små tjänster som att byta blandare till ny vattendragning med påkoppling av avlopp och installation av dusch. Vi är glada att hjälpa dig oavsett storlek på uppdrag. Vi jobbar gärna i samråd med snickare eller andra hantverkare vid större projekt.

Badrumsrenovering i fyra steg

1

Offert

Vi räknar en offert baserad på dina önskemål.

2

Demontering

Första steget efter godkänd offert är att vi kommer ut och monterar ner ditt gamla badrum.

3

Underarbete

Underarbete innebär att vi drar fram vatten till önskad plats och förbereder för komplettering.

4

Komplettering

Vid komplettering monteras sanitära möbler och blandare. Vi kontrollerar så att allt fungerar som det ska.

Villa

VVS-Kök

När det är dags att renovera köket vill du vara säker på att allt fungerar som det ska. Det är därför vi finns. Ring oss och boka in en tid, så kommer vi och kopplar ur, in och om vattnet.

Vi utför alla typer av VVS-arbeten i kök.

Vi erbjuder:

  • Byte av avloppsrör och stammar
  • Dragning av vattenledningar
  • Byte av blandare
  • Inkoppling av diskmaskin

Golvvärme

Golvvärme är ett energieffektivt sätt att skapa en jämn och behaglig inomhustemperatur. Det är speciellt effektivt vid nybyggnation och helrenovering. Vi på Patriks Rör installerar vattenburen golvvärme efter era specifikationer och önskemål.

Vi jobbar endast med branch-godkända materialleverantörer och system.

Radiatorer

När det gäller uppvärmning av din villa är vattenburna radiatorer både effektiva och ger en ombonad känsla. Vi utför service och underhåll på gamla system eller installerar nya vattenburna radiatorer för behagligt inomhusklimat.

Värmepumpar

Vi byter, servar och installerar värmepumpar från alla kända varumärken. Om du har köpt din pump själv eller vill ha hjälp och rådgivning med din värmepumpsinvestering, kontakta oss.

Underhåll och renovering

Oavsett vad du har för behov när det gäller VVS kan vi reparera eller serva de flesta stora varumärken eller hjälpa dig att ersätta gamla ineffektiva system med moderna lösningar.

Loading...